Kundeanbefalinger

Læs et udsnit af vores kundeanbefalinger

Vi har udviklet CAS Bookingsystemet for at lette arbejdsdagen for vores kunder med et smart og intuitivt system. Nedenfor kan du læse et udsnit af vores kundeanbefalinger, som rammer bookingsystemets fordele godt ind.

 

”Systemet sikrer en effektivitet i den daglige drift, og vi kan derfor frigøre ressourcer til de vigtigste opgaver i institutionen. Det betyder, at vi har mere tid til at fokusere på vores beboers trivsel og det sundhedsmæssige arbejde, og det er vi rigtig glade for”

Betina Andersen

– Velfærd og Sundhed

 

”Vi har på Thea haft glæde af systemet. Det har gjort det nemmere og hurtigere, at ligge vagter ud til vores vikarer. Vikarbooking er med til, at skabe bedre overblik og der er i den tid vi har brugt det, sket forbedringer i systemet. Vi har ikke oplevet nogle forstyrrelser i form af, at systemet er gået ned eller andet. Vores vikarer udtrykker også tilfredshed med, at bruge Vikarbooking via deres mobiltelefon.”

Klaus Nielsen

– Pædagogisk koordinator på Bostedet Thea

 

”Systemet er let at bruge og vi sparer meget tid i det daglige. Alle faste medarbejdere på Blindenetværket (ca. 80) er blevet fortrolig med vikarbookingsystemet.”

Ben Soltane

– Teamleder fra Blindenetværket

 

 

”Opsætning og instruktion tog en halv dag, så var vi kørende. Smart app til vikarerne””

Carsten Nielsen

– Teamleder fra Broen

 

 

”CAS er en fantastisk nem side/ app at bruge. Med en arbejdsplads med 50+ vikarer, er det nemt og overskueligt for mig som planlægger når jeg skal indkalde vikarer.

Henrik og hele teamet bag ved CAS, er altid klar på at hjælpe hvis man står med noget man lige har brug for hjælp til. Jeg vil til hver en tid anbefale CAS til andre da den opfylder alt som planlægger og gør min arbejdsgang meget nemmere”

Ida Sonne

– Teamleder fra Grønning

 

“Medarbejdertilfredsheden hos vores afløsere er blevet markant bedre efter vi har fået vikarbookingsystemet. Vores afløsere får et godt overblik over vagter i appen og slipper for opkald og sms’er fra vagtplanlæggerne. De har alle den samme mulighed for at komme til fadet og få deres egen andel af vagterne. Tilfredsheden hos afløserne gør, at vi på Hørgården kan holde længere tid på dem, og det er vi selvfølgelig rigtig glade for.”

Kirsten Hoffensetz

– Teamleder på Plejecenter Hørgården

 

 

”Med CAS Vikarbooking systemet gør det arbejdslivet meget nemmere for vagtplanlæggere på Møllehuset. Løsningen er super brugervenlig og gør det nemt at oprette og udbyde vagterne til vores afløsere, samtidig har vores afløsere også været hurtige til at blive fortrolige med vikarappen og taget en masse vagter.”

Iris Boye

– Afdelingsleder på Plejecenter Møllehuset

 

 

“Vi sparer en masse tid i hverdagen på at booke vikarer i vikarbooking systemet, fremfor at skrive sms’er og ringe til dem. Jeg kan mærke, at vi har fået et meget større fokus på vores ledelsesopgaver.”

Camilla Latifi

– Teamleder på Plejecenter Hørgården

 

“Jeg synes det er noget af det bedste vi har takket ja til. Det er blevet super meget nemmere for vores planlæggere, at de bare kan ligge vagterne ud i systemet og ikke skal sidde og ringe eller skrive rundt til alle vores vikarer. Så det fungerer bare super”

Dorte Lilja

– Teamleder i Faxe Øst Hjemmepleje

 

”CAS Vikar bookingsystem gjorde et fantastisk stykke arbejde med at oprette et ret intuitivt bookingsystem, som kan personliggøres til mindste detalje. Rigtige flinke og rare mennesker der står bag det, og lytter altid til dine ønsker”

Mounir Qussama El-Jaji

– Direktør MQ Vikar Aps

OPTIMERER JERES VIKARBOOKING

Kontakt os og hør hvordan I kan spare tid og penge på vikarbooking.

FORDELE VED BOOKINGSYSTEMET

Spar tid på vikarbooking

Hør hvad andre synes om CAS BOOKINGSYSTEM

Læs udvalgte referencer

Vi sparer en masse tid i hverdagen på at booke vikarer i vikarbooking systemet, fremfor at skrive sms’er og ringe til dem. Jeg kan mærke, at vi har fået et meget større fokus på vores ledelsesopgaver.

Camilla Latifi - Teamleder på Plejecenter Hørgården

Medarbejdertilfredsheden hos vores afløsere er blevet markant bedre efter vi har fået vikarbookingsystemet. Vores afløsere får et godt overblik over vagter i app’en og slipper for opkald og sms’er fra vagtplanlæggerne. De har alle den samme mulighed for at komme til fadet og få deres egen andel af vagterne. Tilfredsheden hos afløserne gør, at vi på Hørgården kan holde længere tid på dem, og det er vi selvfølgelig rigtig glade for.

Kirsten Hoffensetz - Teamleder på Plejecenter Hørgården

Med CAS Vikarbooking systemet gør det arbejdslivet meget nemmere for vagtplanlæggere på Møllehuset. Løsningen er super brugervenlig og gør det nemt at oprette og udbyde vagterne til vores afløsere, samtidig har vores afløsere også været hurtige til at blive fortrolige med vikar-appen og taget en masse vagter.

Iris Boye Afdelingsleder på Plejecenter Møllehuset
Lær os at kende

OM CAS BOOKINGSYSTEM

Udvikling af CAS BOOKINGSYSTEM startede tilbage i 2005 i et samarbejde med Københavns Amt, hvor vi i fællesskab udviklede et sms-drevet bookingsystem, som kunne spare amtets institutionerne tid og penge i deres daglige administration af vikarer.

App-baseret bookingsystem

Systemet er løbende vedligeholdt og videreudviklet og i 2017 har vi frigivet et nyt app-baseret booking system, hvor brugervenlighed og enkelthed er i fokus. Vi har udviklet et system med gode og relevante funktioner, som vil lette hverdagen på plejecentre og institutioner. Systemet er let at lære og hurtigt at implementere.

Bliv ringet op!

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om
CAS BOOKINGSYSTEM?
Bliv ringet op af en af vores dygtige medarbejder der kan hjælpe dig med at få svar på alle dine spørgsmål og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Lad os lave en aftale

Indtast dit info og bliv kontaktet