Bookingsystem til vikarbureauer

App til vikarer og vagtplanlæggere

Bookingsystemet har både en planlægger APP og en vikar APP til telefonen. Planlæggerne bruger APP’en til at oprette vagter på farten, imens vikarerne bruger APP’en til at ’booke’ de ledige vagter.

Vikar- og kundelogin

I bookingsystemet kan både vikarer og kunder logge ind. Vikarbureauerne fastsætter selv, hvilke roller og rettigheder vikarene og kunderne skal have.

Løn, fakturering og digitale timesedler

Bookingsystemet kan integrere til diverse løn- og faktureringssystemer. Der er mulighed for at benytte digitale timesedler med signatur godkendelse.

Vikaransøgninger

Bookingsystemet kan bl.a. generere ansøgningsformularer til at finde det rette mandskab. Når vikaren har ansøgt på hjemmesiden, bliver systemet automatisk opdateret.

header_illustration

Bookingsystem til vikarbureauer

I CAS bookingsystemet kan man oprette vagter til sine vikarer, når kunderne skal have dækket sine ubesatte vagter ind i hverdagen. Vagtplanlæggeren kan både oprette vagter i web-delen og i deres Vagtplanlægger APP. Når vagten er udsendt, modtager vikaren en notifikation i sin Vikar APP, om at vagten er kommet i udbud, klar til at blive booket af vikaren.

Fakturering og løn

CAS bookingsystemet kan integreres til vikarbureauets fakturering- og lønsystemer. Derudover kan man generere dataudtræk på vikarenes lønperiode, som en erstatning til at tælle vikarenes timer manuelt. Kunderne bestemmer selv, hvilke data som de vil se i dataudtrækket, f.eks. vikarenes dagvagter, aftenvagter, nattevagter, helligdage, weekends vagter, km-regnskab, tillæg osv. Vi hjælper med at generere dataudtrækket til jer, så I er sikre på at lønafregning og fakturering sker uden fejl. 

”CAS Vikar bookingsystem gjorde et fantastisk stykke arbejde med at oprette et ret intuitivt bookingsystem, som kan personliggøres til mindste detalje. Rigtige flinke og rare mennesker der står bag det, og lytter altid til dine ønsker”

Mounir Qussama El-Jaji

- Direktør MQ Vikar Aps

Digitale timesedler

Bookingsystemet tillader brug af digitale timesedler. Slut med papir og langsomme og besværlige arbejdsgange. Efter godkendelse af udført vagt afleverer systemet timeantal til jeres lønsystem og til fakturering i jeres bogføringssystem.

 

Vikar- og kundelogin

I CAS bookingsystemet kan både vikarer og kunder logge ind. Vikarbureauet fastsætter selv, hvilke roller og rettigheder vikarerne og kunderne skal have. Derudover kan vikarbureauet fastsætte, hvor vikarene må arbejde.

 

Vikar ansøgninger

CAS Bookingsystemet kan generere ansøgningsformularer, som vikarene kan udfylde via bureauets hjemmeside. Vikarbureauet bygger selv ansøgningsformularen med de felter som vikarerne skal udfylde. Når vikaren har udfyldt ansøgningsformularen bliver bookingsystemet automatisk opdateret med ansøgningen, og vikarbureauet kan på en nem og overskuelig måde herefter sortere i ansøgningerne og finde de bedst egnede vikarer til de opgaver som bureauet har.

 

Kommunikationsportal

Bookingsystemet indeholder en kommunikationsportal, hvor vikarerne og vagtplanlæggerne kan skrive beskeder til hinanden. Vagtplanlæggerne kan skrive beskeder via web-delen og deres vagtplanlægger APP. Vikarene skriver eller besvarer beskeder på deres egen vikar APP.

 

Nem og hurtig instruktion i systemet

Vores samarbejde starter med en undervisning af medarbejderne, som har til opgave, at oprette vagter i bookingsystemet. Det tager en ½ dag at blive fortrolig med basissystemet og så er man kørende. Er der behov for yderligere info om systemet, så er vi ikke længere væk end telefonen, alternativt kan man tilgå en af vores mange instruktionsvideoer. 

 

Beregning af km-kørsel

Bookingsystemet understøtter beregning af vikarernes kørsel fra bopæl til arbejdsplads, herunder fradraget på 24 km og max 100 km pr. vagt. Disse grænseværdier fastsættes individuelt. Beregningen kan udlæses i dataudtræk og/eller direkte indlæses i bureauets løn- og faktureringssystem.

Lær os at kende

OM CAS BOOKINGSYSTEM

Udvikling af CAS BOOKINGSYSTEM startede tilbage i 2005 i et samarbejde med Københavns Amt, hvor vi i fællesskab udviklede et sms-drevet bookingsystem, som kunne spare amtets institutionerne tid og penge i deres daglige administration af vikarer.

App-baseret vikarbooking 

For få år siden har vi frigivet et app-baseret bookingsystem, hvor brugervenlighed og enkelthed er i fokus. Systemet er løbende vedligeholdt og videreudviklet med gode og relevante funktioner, som vil lette hverdagen i vikarbureauernes daglige administration af vikarer. Systemet er let at lære og hurtigt at implementere. Systemet kan let integrere til diverse løn- og bogføringssystemer.

Bliv ringet op!

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om
CAS BOOKINGSYSTEM?
Bliv ringet op af en af vores dygtige medarbejder der kan hjælpe dig med at få svar på alle dine spørgsmål og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Lad os lave en aftale

Indtast dit info og bliv kontaktet