Bookingsystem til botilbud

App til vikarer og vagtplanlæggere

Vores bookingsystem har både en vagtplanlægger APP og en vikar APP. Vagtplanlæggerne bruger APP’en til at oprette vagter på farten, imens vikarerne bruger APP’en til at ’booke’ de ledige vagter på telefonen.

Kommunikations platform

I bookingsystemet kan vagtplanlæggerne og vikarerne skrive beskeder til hinanden, f.eks. hvis vagttidspunkterne skal ændres eller der skal uddeles vigtig information til vikaren på dagens vagt.

Timeregler

I bookingsystemet kan vagtplanlæggerne knytte timeregler op på vikarerne. Vagtplanlæggerne styrer selv om vikarerne skal arbejde ud fra forskellige arbejdstidsregler eller om de skal arbejde ud fra de samme arbejdstidsregler.

Statistik på vikarer

Vagtplanlæggerne har mulighed for at danne sig det seneste overblik over vikarenes timeantal fordelt på afdelingerne.

Bookingsystem til botilbud

Mange botilbud kender ikke helt omfanget af ressourcer der bruges på at booke vikarer til vagter i løbet af året. Men det er ofte meget mere tid end man ønsker og vagtplanlæggere bliver jævnligt forstyrret i deres arbejde fordi de skal sikre sig at der er nogen til at tage vagterne så borgerne kan få den service de skal have.

Få mere tid til ledelse

Vagtplanlæggere på botilbud er som regel afdelingsledere eller teamkoordinatorer. Vagtplanlæggerne har ofte mange andre ledelsesopgaver, som de ikke kan overkomme, fordi arbejdet med at skaffe vikarer og kommunikere med vikarerne tager lang tid og fjerner fokus fra andre ledelsesopgaver. Vi hører fra mange botilbudsledere og vagtplanlæggere, at CAS bookingsystemet har givet dem meget mere tid til at varetage ledelsesopgaver, som ellers måtte skydes i baggrunden.

Få mere tilfredse medarbejdere

Fordi CAS bookingsystemet giver overblik over vikarer og vagter og gør det let at udbyde og tage vagter, bliver både vagtplanlæggere og vikarer mere tilfredse med deres arbejde.

OPTIMERER JERES VIKARBOOKING

Kontakt os og hør hvordan I kan spare tid og penge på vikarbooking.

FORDELE VED BOOKINGSYSTEMET

Spar tid på vikarbooking

Lær os at kende

OM CAS BOOKINGSYSTEMET

App-baseret bookingsystem

Systemet bliver løbende vedligeholdt hvor brugervenlighed og enkelthed er i fokus. Vi har udviklet et system med gode og relevante funktioner, som vil lette hverdagen på botilbud og lignende institutioner. Systemet er let at lære og hurtigt at implementere.

Bliv ringet op!

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om
Cas bookingsystem?
Bliv ringet op af en af vores dygtige medarbejder der kan hjælpe dig med at få svar på alle dine spørgsmål og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Lad os lave en aftale

Indtast dit info og bliv kontaktet