Bookingsystem til kommuner

APP til vikarer og planlæggere

Bookingsystem har både en planlægger APP og en vikar APP, som hentes ned på telefonen. Planlæggerne bruger APP’en til at oprette vagter på farten. Vikarerne bruger APP’en til at ’booke’ de ledige vagter.

Fælles vikarkorps

Kommunen kan benytte 'egne' vikarer på tværs i kommunen, ligesom vikarer kun kan være tilknyttet enkelte centre. Systemet tillader begge dele, herunder også en kombination.

Beskeder

I bookingsystemet kan vagtplanlæggerne og vikarerne skrive beskeder til hinanden, f.eks. hvis vagttidspunkterne skal ændres eller der skal uddeles vigtig information til dagens vagt.

Arbejdstidsregler

I bookingsystemet kan timeregler med hviletider, daglig timebegrænsning, ugentligt hviledøgn osv. knyttes til den enkelte vikar. Derved undgår planlæggere at overtræde gældende arbejdstidsregler.

SSL-kryptering

SSL-kryptering øger datasikkerheden og reducerer dermed risikoen for tab af data.

To-faktor godkendelse

To-faktor godkendelsen øger datasikkerheden betragteligt. Brugeren vælger selv om koden sendes på mail eller via SMS.

Log

Næsten alle hændelser gemmes i systemet og kan findes frem igen via loggen. I loggen gemmes data dog kun 6 måneder tilbage i tiden.

E-mail skabeloner

Byg selv e-mail skabeloner til mange forskellige formål. Velkomst til nyansatte, glemt kodeord, kvitteringer til kunder etc.

App-baseret bookingsystem

Se et udsnit af vores kommunale aftaler

Vi leverer vores app-baseret bookingsystem til en række kommuner. Vi har kommunale aftaler, som både centraliserer sig om ældrepleje, psykiatri og handicap. Vi indgår også centrale aftaler, som dækker alle kommunens fagområder.

Gentofte Kommune

København Kommune

Stevns Kommune

Halsnæs kommune

Skive Kommune

Faxe Kommune

Bookingsystem til kommuner

CAS Vikarbooking systemet hjælper med at løse den daglige opgave, når der skal findes en vikar. Systemet er målrettet kommunens forskellige institutioner ( hjemmepleje, dag- og døgninstitutioner, plejecentre m.fl.) og skræddersys til 'individuelle' behov.

Hvad går vores bookingsystem ud på?

I bookingsystemet kan man oprette vagter til sine egne løsvikarer og fastansatte, når man skal have dækket sine ubesatte vagter ind i hverdagen. Når vagten er oprettet får vikarerne en notifikation i deres APP på deres telefon, hvor de kan takke ja til tilbuddet om vagten.

 

Fælles vikarkorps.

Vi har gode erfaringer med centrale aftaler rundt omkring i kommunerne – både indenfor hjemmeplejen, ældreområdet, handicap, psykiatri osv.  Kunderne kan både benytte deres egne vikarer på tværs i kommunen, ligesom de kan have vikarer der kun er tilknyttet ’enkelte’ afdelinger. Systemet tillader begge dele, herunder også en kombination.

 

Vagtplanlægger APP og Web-del

Vagtplanlæggerne har muligheden for at oprette vagter i web-delen som tilgås via en browser. Derudover er det nu også muligt at oprette vagter i vores nye vagtplanlægger-APP på mobiltelefonen. Vagtplanlægger APP’en er et godt supplement til web-delen, når vagtplanlæggerne har brug for at oprette vagter på farten. APP’en giver også et godt overblik over ugens vikarvagter, så planlæggerne kan holde sig opdateret på bookede og ubesatte vagter.

 

Systemintegration og dataudtræk

Vores bookingsystem kan integreres til kommunes IT-systemer, herunder løn- og vagtplansystemer. Vores kunder har også mulighed for at generere dataudtræk til vikarenes lønperiode, som et supplement til at tælle vikarenes timer manuelt. Kunderne bestemmer selv, hvilke data som de vil se på dataudtrækket, f.eks. vikarenes dagvagter, aftenvagter, nattevagter, helligdage, weekends vagter osv. Vi genererer dataudtrækket til jer, uden at I skal tænke på noget.

 

Nem og hurtig instruktion i systemet

Vores samarbejde starter med en undervisning af jeres vagtplanlæggere, som har til opgave, at oprette vagter i bookingsystemet. Det tager en ½ at blive fortrolig med systemet og så er man kørende med alle de fordele det medfølger. I tilfælde af centrale aftaler, så har vi også mulighed for at afholde undervisninger med et større antal deltagere.

 

Skræddersy jeres egen kommune-aftale

Til systemet kan tilknyttes et 'single sign on' løsning, så alle afdelingernes login styres centralt i kommunen. Endvidere tilbyder vi bookingsystemet som white label, så systemet kan fremstå som kommunens eget. Ønsker kommunen at aftage CAS bookingsystemet på Open Source platformen, kan dette også lade sig gøre.

OPTIMERER JERES VIKARBOOKING

Kontakt os og hør hvordan I kan spare tid og penge på vikarbooking.

FORDELE VED BOOKINGSYSTEMET

Spar tid på vikarbooking

Hør hvad andre synes om CAS BOOKINGSYSTEM

Læs udvalgte referencer

Vi sparer en masse tid i hverdagen på at booke vikarer i vikarbooking systemet, fremfor at skrive sms’er og ringe til dem. Jeg kan mærke, at vi har fået et meget større fokus på vores ledelsesopgaver.

Camilla Latifi - Teamleder på Plejecenter Hørgården

Medarbejdertilfredsheden hos vores afløsere er blevet markant bedre efter vi har fået vikarbookingsystemet. Vores afløsere får et godt overblik over vagter i app’en og slipper for opkald og sms’er fra vagtplanlæggerne. De har alle den samme mulighed for at komme til fadet og få deres egen andel af vagterne. Tilfredsheden hos afløserne gør, at vi på Hørgården kan holde længere tid på dem, og det er vi selvfølgelig rigtig glade for.

Kirsten Hoffensetz - Teamleder på Plejecenter Hørgården

Med CAS Vikarbooking systemet gør det arbejdslivet meget nemmere for vagtplanlæggere på Møllehuset. Løsningen er super brugervenlig og gør det nemt at oprette og udbyde vagterne til vores afløsere, samtidig har vores afløsere også været hurtige til at blive fortrolige med vikar-appen og taget en masse vagter.

Iris Boye Afdelingsleder på Plejecenter Møllehuset
  Lær os at kende

  OM CAS BOOKINGSYSTEM

  Udvikling af CAS BOOKINGSYSTEM startede tilbage i 2005 i et samarbejde med Københavns Amt, hvor vi i fællesskab udviklede et sms-drevet bookingsystem, som kunne spare amtets institutionerne tid og penge i deres daglige administration af vikarer.

  App-baseret bookingsystem

  Systemet er løbende vedligeholdt og videreudviklet og i 2017 har vi frigivet et nyt app-baseret booking system, hvor brugervenlighed og enkelthed er i fokus. Vi har udviklet et system med gode og relevante funktioner, som vil lette hverdagen på plejecentre og institutioner. Systemet er let at lære og hurtigt at implementere.

  Bliv ringet op!

  Har du spørgsmål eller vil du vide mere om
  CAS BOOKINGSYSTEM?
  Bliv ringet op af en af vores dygtige medarbejder der kan hjælpe dig med at få svar på alle dine spørgsmål og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

  Lad os lave en aftale

  Indtast dit info og bliv kontaktet