CAS har igennem de sidste mange år leveret deres APP-baseret bookingsystem til private og offentlige botilbud rundt omkring i kommunerne.

Lær mere om CAS

OM CAS BOOKINGSYSTEM

Udvikling af CAS vikarbooking system startede tilbage i 2005 i et samarbejde med Københavns Amt, hvor vi i fællesskab udviklede et sms-drevet bookingsystem, som kunne spare amtets institutionerne tid og penge i deres daglige administration af vikarer.

 

App-baseret vikarbooking

For få år siden har vi frigivet et app-baseret bookingsystem, hvor brugervenlighed og enkelthed er i fokus. Systemet er løbende vedligeholdt og videreudviklet med gode og relevante funktioner, som vil lette hverdagen i vikarbureauernes daglige administration af vikarer. Systemet er let at lære og hurtigt at implementere. Systemet kan let integrere til diverse løn- og bogføringssystemer.

 

CAS Vikarbooking ApS

CVR: 38791443

Revisor, advokat og pengeinstitut

Statsautoriseret revisor, Hans Munkebo
Munkebo og Vindelev

Pengeinstitut

Handelsbanken, Allerød
Konto: 6487 2020165

Vi har udviklet CAS Bookingsystemet for at hjælpe vores kunder med at frigøre ressourcer i hverdagen, som kan udnyttes på vigtigere opgaver, såsom mere tid til ledelse og til den enkelte borger.

Vi drømmer om at vores bookingsystem kan være med til at øge arbejdsglæden for personalet ude på afdelingerne, bl.a. ved at reducere stressmomenterne i hverdagen og øge motivationen via effektive og innovative arbejdsprocesser.

Hos CAS Vikarbooking går vi meget op i at følge kunden tæt igennem vores samarbejde, bl.a. for at gøre kunden fortrolig med systemet og holde dem opdateret på nye funktioner, som kan lette arbejdsbyrden i hverdagen. Vi afholder årlige statusmøder i systemet for at være tro mod vores værdier og levere den bedste service til vores kunder.

Bestil en gratis demo

Vi tilbyder en gratis konsultation så du kan få et indblik i og prøve vores booking system inden du binder dig.

Get Free Quote

From banking and insurance to wealth the management and securitie on distribution financial

[contact-form-7 id="5"]

Our People

Explore Solutions

Richard Branson

Manager

Daniel Roberto

HR MANAGER

Dhony Abraham

MARKETING HEAD