Bookingsystem til plejecentre

App til vikarer og vagtplanlæggere

Vores bookingsystem har både en vagtplanlægger APP og en vikar APP. Vagtplanlæggerne bruger APP’en til at oprette vagter på farten, imens vikarerne bruger APP’en til at ’booke’ de ledige vagter på telefonen.

Kommunikations platform

I bookingsystemet kan vagtplanlæggerne og vikarerne skrive beskeder til hinanden, f.eks. hvis vagttidspunkterne skal ændres eller der skal uddeles vigtig information til vikaren på dagens vagt.

Timeregler

I bookingsystemet kan vagtplanlæggerne knytte timeregler op på vikarerne. Timereglerne kan bl.a. indeholde hviletider, daglig timebegrænsning, ugentligt hviledøgn mm.

Statistik på vikarer

Vagtplanlæggerne har mulighed for at danne sig det seneste overblik over vikarenes timeantal fordelt på afdelingerne.

Bookingsystem til plejecentre

Vi har udviklet CAS Bookingsystemet, så vagtplanlæggerne på plejecentrene kan oprette vagter på en hurtig og smart måde. Vagtplanlæggerne kan både oprette vagter til sine faste medarbejdere og egne vikarer. Bookingsystemet er fleksibelt og vagtplanlæggerne kan selv styre om vikarerne skal deles op på afdelinger eller tage vagter i hele huset.

"Vi sparer en masse tid i hverdagen på at booke vikarer i vikarbooking systemet, fremfor at skrive sms’er og ringe til dem. Jeg kan mærke, at vi har fået et meget større fokus på vores ledelsesopgaver."

 

Camilla Latifi

- Teamleder på Plejecenter Hørgården

Hvor opretter jeg vagter?

 Vagtplanlæggerne kan oprette vagter på to måder. Enten kan man benytte web-delen, som du tilgår via din browser (f.eks. Chrome eller Internet Explorer). Web-delen giver dig det fulde overblik over bookingsystemet. Som supplement kan man benytte sig af vagtplanlægger APP’en, som hentes ned på mobiltelefonen. Vagtplanlægger APP’en er effektiv at bruge, hvis man ønsker at oprette vagter på farten eller få et hurtigt overblik over ugens vagter.

”Med CAS Vikarbooking systemet gør det arbejdslivet meget nemmere for vagtplanlæggere på Møllehuset. Løsningen er super brugervenlig og gør det nemt at oprette og udbyde vagterne til vores afløsere, samtidig har vores afløsere også været hurtige til at blive fortrolige med vikarappen og taget en masse vagter.”

 

Iris Boye

- Afdelingsleder på Plejecenter Møllehuset

Hvor ’booker’ mine vikarer vagter?

Dine vikarer booker vagter via vikar APP’en:   

Step 1. Vagtplanlæggerne opretter vagter – enten via web-delen eller vagtplanlægger APP

Step 2. Vikarerne modtager en notifikation i deres vikar App på deres telefon, at ledige vagter er kommet i udbud. Dernæst har de mulighed for at ’booke’ eller melde sig interesseret i vagten.

Nem og effektiv kommunikationsplatform

I CAS bookingsystemet kan vagtplanlæggerne og vikarerne skrive beskeder til hinanden. Besked-modulet kan f.eks. bruges, hvis vagtplanlæggeren ønsker at komme i kontakt med sin vikar og forlænge den pågældende vagt med et par timer.

OPTIMERER JERES VIKARBOOKING

Kontakt os og hør hvordan I kan spare tid og penge på vikarbooking.

FORDELE VED BOOKINGSYSTEMET

Spar tid på vikarbooking

Hør hvad andre synes om CAS BOOKINGSYSTEM

Læs udvalgte referencer

Vi sparer en masse tid i hverdagen på at booke vikarer i vikarbooking systemet, fremfor at skrive sms’er og ringe til dem. Jeg kan mærke, at vi har fået et meget større fokus på vores ledelsesopgaver.

Camilla Latifi - Teamleder på Plejecenter Hørgården

Medarbejdertilfredsheden hos vores afløsere er blevet markant bedre efter vi har fået vikarbookingsystemet. Vores afløsere får et godt overblik over vagter i app’en og slipper for opkald og sms’er fra vagtplanlæggerne. De har alle den samme mulighed for at komme til fadet og få deres egen andel af vagterne. Tilfredsheden hos afløserne gør, at vi på Hørgården kan holde længere tid på dem, og det er vi selvfølgelig rigtig glade for.

Kirsten Hoffensetz - Teamleder på Plejecenter Hørgården

Med CAS Vikarbooking systemet gør det arbejdslivet meget nemmere for vagtplanlæggere på Møllehuset. Løsningen er super brugervenlig og gør det nemt at oprette og udbyde vagterne til vores afløsere, samtidig har vores afløsere også været hurtige til at blive fortrolige med vikar-appen og taget en masse vagter.

Iris Boye Afdelingsleder på Plejecenter Møllehuset
  Lær os at kende

  OM CAS BOOKINGSYSTEMET

  App-baseret bookingsystem

  Systemet bliver løbende vedligeholdt og videreudviklet med brugervenlighed og enkelthed i fokus. Vi har udviklet et system med gode og relevante funktioner, som vil lette hverdagen på plejecentre og institutioner. Systemet er let at lære og hurtigt at implementere.

  Bliv ringet op!

  Har du spørgsmål eller vil du vide mere om
  Cas bookingsystem?
  Bliv ringet op af en af vores dygtige medarbejder der kan hjælpe dig med at få svar på alle dine spørgsmål og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

  Lad os lave en aftale

  Indtast dit info og bliv kontaktet