Dinero integration

Integration via API

Bookingsystemet snakker direkte med Dinero og du kan via en simpel proces koble systemerne samme og hente information om dine kunder og produkter.

Hurtig opsætning

I bookingsystemet opsætter du hvilke kalendere der skal tilknyttes til hvilke kunder, samt hvilke hvilke produkter der skal bruges til de forskellige tidsinddelinger som f.eks. dag-, aften- og natte vagter

Udregn timeforbrug

Ved blot et par enkelte klik kan du oprette en fakturering og udregne timeforbrug. Du får et overblik over hvordan timerne er beregnes og kan hente bilag med en oversigt over inkluderede vagter.

Send til Dinero

Du sender det udregnede tidsforbrug til Dinero. Alle faktura oprettes som kladder så du selv kan arbejde videre med dem der.

header_illustration

Direkte integration til Dinero

I CAS bookingsystemet kan man oprette vagter til sine vikarer, når kunderne skal have dækket sine ubesatte vagter ind i hverdagen. Vagtplanlæggeren kan både oprette vagter i web-delen og i deres Vagtplanlægger APP. Med den direkte integration til Dinero slipper du for at manuelt oprette faktura. Via få klik kan du udregne tidsforbrug og sende dette til Dinero som fakturerings kladder.

Simpel opsætning

Opsætningen af integrationen er ligetil, og beskrives skridt for skridt i bookingsystemet.

Vi hjælper med opsætningen og instruktion. Enten via fysisk eller online møde.

Sådan giver du CAS Bookingsystem adgang til Dinero

I CAS Bookingsystem vælger du Fakturering nederst i administrations menuen.

Her vælger du så Dinero integrationen, og klikker på Forbind CAS Bookingsystem med Dinero

 

Du sendes nu videre til Dinero. Her logger du ind og giver CAS Bookingsystem tilladelse til at tilgå din Dinero data.

Forklaring af tilladelser

  • Write: Dette giver CAS adgang til at oprette fakturaer i Dinero.
  • Read: Dette giver CAS adgang til at hente kunde og produkt info fra Dinero.
  • Offline adgang: Dette gør at du ikke skal tildele CAS adgang hver gang du skal lava faktura.
Lær os at kende

OM CAS BOOKINGSYSTEM

Udvikling af CAS BOOKINGSYSTEM startede tilbage i 2005 i et samarbejde med Københavns Amt, hvor vi i fællesskab udviklede et sms-drevet bookingsystem, som kunne spare amtets institutionerne tid og penge i deres daglige administration af vikarer.

App-baseret vikarbooking 

For få år siden har vi frigivet et app-baseret bookingsystem, hvor brugervenlighed og enkelthed er i fokus. Systemet er løbende vedligeholdt og videreudviklet med gode og relevante funktioner, som vil lette hverdagen i vikarbureauernes daglige administration af vikarer. Systemet er let at lære og hurtigt at implementere. Systemet kan let integrere til diverse løn- og bogføringssystemer.

Bliv ringet op!

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om
CAS BOOKINGSYSTEM?
Bliv ringet op af en af vores dygtige medarbejder der kan hjælpe dig med at få svar på alle dine spørgsmål og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Lad os lave en aftale

Indtast dit info og bliv kontaktet